E.ON România organizeaza cea de-a X-a ediţie a competiţiei Energy Challenge, competiţie care este dedicată tuturor studenţilor cu dorinţă de dezvoltare de la licenţă sau master, înscrişi la o universitate din România.
Temele abordate în cadrul Energy Challenge sunt: Eficiență Energetică & Optimizare Rețea, Energie Verde, Digital & Smart, Produse / Servicii clienți.  
Dorim să le oferim şansa să își dezvolte ideile si să le premiem pe cele mai bune. Studenții pot participa în echipe de minimum 2 si maximum 4 membri. 
Locul 1 va primi suma de 3000 de Euro, locul al doilea constă în aventuri de 500 Euro/membru de echipă, iar locul al treilea un bilet la un festival la alegere în limita a 1000 RON/membru de echipă. 
Rugămintea noastră este următoarea: ne-ar ajuta diseminarea materialelor din atasament pentru a face cât mai cunoscută activitatea noastră în rândul studenților. 
Mai mult, vom sustine o prezentare online, unde vom vorbi despre modalitatea de înscriere, avantajele competiţiei şi  unde vom răspunde tuturor curiozităţilor. Prezentarea va avea loc în data de 7 Decembrie, la ora 11:00 pe Teams: click aici 

Mai multe detalii despre concurs găsiți mai jos:  
http://energychallenge.eon-romania.ro/ 
http://www.facebook.com/studentenergychallenge/