Managementul Afacerilor prin Proiecte
  Admitere 

Cifra de scolarizare pentru cursul de master MANAGEMENTUL AFACERILOR PRIN PROIECTE
corespunzator anului universitar 2023 - 2024 este de 60 locuri, din care 22 locuri la buget (fara taxa).


Admiterea in cadrul ciclului de masterat se realizeaza prin concurs pe baza de dosar, in functie de rezultatele obtinute in ciclul de licenta.

Inscrierile se vor face in a doua jumatate a lunii iulie, imediat dupa examenul de finalizare a studiilor de licenta. Aspecte detaliate ale admiterii precum si regulamentul sunt prezentate pe site-ul Academiei de Studii Economice din Bucuresti (click aici).

 

DETALII ADMITERE:

Detaliile privind procesul de admitere (calendar, tematica, numar de locuri scoase la concurs) sunt incluse in "Regulamentului privind organizarea și desfășurarea concursului de admitere la programele de studii universitare de masterat, anul universitar 2023-2024", aprobat de Senatul ASE.

Documentul il puteti consulta aici.

 

ALTE DETALII IMPORTANTE:Conditii de inscriere

Inscrierea candidatilor se va face online (exclusiv pe platforma https://admitere.ase.ro), pe baza datelor cuprinse in certificatul de nastere, cartea de identitate, certificatul de casatorie (daca este cazul) fotografie tip legitimatie (format JPG sau JPEG), adeverinta medicala tip, diploma de licenta si diploma de bacaluareat etc.

Lista completa a documentelor necesare intocmirii dosarului de inscriere o puteti consulta in Regulamentul de admitere (aici), in cadrul articolului 21.


Conducerea cursului :

Desfasurarea activitatilor in cadrul cursului de master se realizeaza sub coordonarea :
- profesor dr. Claudiu CICEA (director curs);
- prof. dr. Nadia CIOCOIU (secretar curs);

Pentru detalii si informatii suplimentare va puteti adresa secretariatului programului de masterat(sala 1512 din cladirea situata in strada Mihai Eminescu a Facultatii de Comert), intre orele 8.00 - 16.00, telefon 021 319.19.00 sau 021 319.19.01 / int. 223.


Website Design by CCC
Facultatea de Management
MBA Programs
Pagina principala
Despre noi  
Misiune si obiective 
Plan de invatamant  
Tematica dezbaterilor  
Corpul profesoral  
Aptitudini si abilitati 
Admitere
Disertatie
Descarca BROSURA

ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE BUCURESTI FACULTATEA DE MANAGEMENT