Managementul Afacerilor Prin Proiecte
  Pagina principala  

 

 

Detalii Generale

Programul de master "Managementul Afacerilor Prin Proiecte" este singurul program de masterat din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti care imbina doua domenii vaste ale realitatii economice contemporane: managementul afacerii (acoperind notiuni ca start-up, antreprenoriat, management strategic, evaluarea unei afaceri etc.); managementul de proiect (care se refera la modul de initiere a unui proiect, derularea si monitorizarea acestuia, evaluarea riscului etc.)

Programul este bazat pe utilizarea conceptelor si aplicatiilor moderne ale managementului proiectelor in domeniul afacerilor, domeniu in care Academia de Studii Economice din Bucuresti ocupa prima pozitie la nivel national. Programul implica un set de discipline care dezvolta in randul cursantilor abilitati manageriale de baza, in asa fel incat sa le permita acestora sa aplice tehnici si metode specifice, in functie de situatiile reale cu care se confrunta in economia actuala. De aceea studiul de caz, simularea, problematizarea, realizarea de proiecte de disciplina sunt folosite pe scara larga, ca modalitati fundamentala de a studia procesele si fenomenele economice. Participantii finalizeaza programul cu un proiect de cercetare major (lucrare de disertatie), reprezentand o simbioza a cunostintelor asimilate.


PROGRAMUL DE MASTERAT OFERA POSIBILITATEA EFECTUARII UNUI STAGIU DE PRACTICA.

IN ANII UNIVERSITARI ANTERIORI acest stagiu de practica s-a efectuat prin intermediul unor proiecte POSDRU sau POCU. Proiectele prevede acordarea unei subventii in valoare de 1500 RON pentru fiecare participant la stagiul de practica. In funcție de calendarul de competiții de proiecte POCU (Program Operational Capital Uman), pentru anul universitar 2023-2024 se prevede ca stagiul de practică să se desfășoare în aceleași condiții.
Detalii legate de sesiunea de admitere la programul de masterat

le gasiti in sectiunea ADMITERE !

hit counter  

Website Design by CCC
ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE BUCURESTI FACULTATEA DE MANAGEMENT
Facultatea de Management
MBA Programs
Pagina principala
Despre noi  
Misiune si obiective 
Plan de invatamant
Tematica dezbaterilor  
Corpul profesoral  
Aptitudini si abilitati 
Admitere
Disertatie
Descarca BROSURA