Proiectul ROSE AG 378
“Performanta si continuitate pentru cariera de manager – MANPro II”


Respectam REGULILE dar suntem IMPREUNA!

Facultatea Management este alaturi de studentii din Anul I intr-o experienta interesanta care isi propune cresterea performantei profesionale si reducerea riscului de abandon.
Provocarile invatamantului universitar pot fi mai bine valorificate daca ne IMPLICAM si CONSTIENTIZAM importanta tuturor activitatilor PROIECTULUI

Obiectivul general al proiectului il constituie prevenirea si remedierea fenomenului de abandon a studiilor universitare de la Facultatea de Management, Academia de Studii Economice din Bucuresti prin integrarea in programe remediale a unui nr. de 240 de studenti si prin implementarea unui program de coaching, dezvoltare personală; îndrumare și sprijin (tutorat), consiliere profesională și orientare în carieră.

  • OS1. Reducerea numarului de studenti care abandoneaza studiile universitare in anul 1 de la Facultatea de Management prin implicarea in programe remediale ;
  • OS2. Cresterea ratei de promovabilitate a studentilor la finalul anului I de studiu;
  • OS3. Imbunatatirea competentelor socio – profesionale a studentilor si cresterea gradului de adaptabilitate la cerintele pietei fortei de munca.

Va oferim un ansamblu de activitati INTERESANTE, derulate cu sprijinul tehnologiilor informationale ONLINE, dar care va permit sa aflati mai multe despre VIATA DE STUDENT, despre MODUL IN CARE TREBUIE SA INVAT, despre ce inseamna SESIUNEA si cum trebuie sa fie abordata.

Nu uitam insa nici de MATEMATICA, MICROECONOMIE sau INFORMATICA si impreuna INVATAM ONLINE cu colegii din promotiile anterioare, cu suportul PRIETENOS al cadrelor didactice.

Pentru INSCRIERE si IMPLICARE, completam documentele atasate aici (link catre dowload documente) si le transmitem pe mail la adresele: razvan.dobrea @man.ase.ro si maria.donciu@man.ase.ro.

Sunt ASTEPTATI la INSCRIERE TOTI STUDENTII din anul I, anul univ. 2020 – 2021, dar acordam atentie  deosebita celor care au intrat la admitere cu medii mai mici sau egale cu 7 la examenul de bacalaureat, celor din grupurile socio–economice defavorizate.

Documentele aferente inscrierii 

Instructiunile de completare pot fi consultate aici

Va asteptam cu drag in COMUNITATEA ROSE a Facultatii Management!

Stiri/NoutatiActivitatile ROSE AG 378 de desfasoara ONLINE cu succes!
Multumim tuturor participantilor la sesiunile de constientizare si va invitam cu drag in comunitatea ROSE a Facultatii MANAGEMENT.

Inscrierile continua pentru TOTI studentii din anul I.
Nu uitati, numarul de locuri este LIMITAT!


Dragi studenți,

Cu ocazia demarării activităților de consiliere și orientare în carieră, din cadrul proiectului ”Performanță și continuitate pentru cariera de manager”, beneficiați în mod gratuit de următoarele activități:

Evaluarea intereselor profesionale!
Evaluarea caracteristicilor de personalitate!
Orientare în carieră!
Activități de coaching, de grup!

Testele vor fi accesate de către dumneavoastră prin intermediul informatiilor primite pe email din partea consilierului proiectului.

Prin aceasta veti putea realiza o evaluare obiectiva a caracteristicilor personale si veti avea sansa sa aflati mai multe informatii utile.

Va asteptam cu drag !

Date de contact consilier:
Iulian Marin Osiceanu: iulian.osiceanu@ase.ro

Afis eveniment – Va dorim succes!


Activitatile ROSE AG 378 de desfasoara ONLINE cu succes!