Noutăţi

Oferte mobilități voluntariat internațional cu AIESEC – vara aceasta dezvoltă-ți aptitudinile de lider alegând un proiect de voluntariat pe o temă socială în Turcia sau în Uniunea Europeană și beneficiezi de grantul Erasmus de peste 1200 €. Pentru a obține mai multe informații înscrie-te pe aiesec.org

Intalnire cu Serviciul de Informatii Externe miercuri, 4 decembrie 2019, incepand cu ora 16:30 in Aula Magna. Detalii…

Oportunitatea de a desfășura stagiul de practica la Ministerul Finanțelor Publice, in perioada februarie – mai 2020.

PASUL 1: Studenții interesați vor completa formularul de înscriere, disponibil aici pana la data de 10 decembrie 2019, ora 16.00.

PASUL 2:
Studenții vor depune la secretariatul facultății de care aparțin convenția cadru MFP-ASE și Anexa nr 1 la Convenția cadru – Portofoliul de practica (descarcare document) completate cu datele proprii (vezi secțiunea student/masterand), alături de un CV în format Europass si Copia CI, pana la data de 10 decembrie 2019,ora 16.00.
 
Termenul de transmitere a acestor documente la MFP este JOI, 19 decembrie 2019.
Numărul de locuri de practica menționat in acordul de practica dintre ASE si MFP – 100 de locuri la nivel de instituție pentru anul calendaristic 2020.

Rezultatele concursului pentru acordarea gradatiilor de merit pentru personalul didactic de predare, la nivelul Facultatii de Management. Mai multe detalii aici

La finalul lunii august, în cadrul Planului Naţional de Cercetare-Dezvoltare şi Inovare pentru perioada 2015 – 2020 (PNCDI III), au fost lansate competiţiile… Detalii…

Unitatea Executivă pentru Finanţarea Învăţământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării şi Inovării (UEFISCDI), în calitate de Operator de Program, anunţă lansarea competiţiei pentru “Proiecte colaborative de cercetare” din cadrul “Programului Cercetare”, asociată Mecanismului Financiar Norvegian 2014 – 2021. Detalii…

În perioada 31 Octombrie – 01 Noiembrie 2019, Facultatea de Management în parteneriat cu Societatea Academică de Management din România (SAMRO) organizează a 13-a ediție a International Management Conference cu tema „Management Strategies for High Performance”.
Lucrările conferintei sunt publicate în volum sau în revistele Facultății de Management:

Volumele edițiilor anterioare (2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017) au fost indexate ISI (editia din 2018 este in curs de indexare) si pot fi consultate online pe site-ul conferinței la secțiunea Previous Conferences.
Informații detaliate găsiți pe site-ul conferinței

Marti, 21 mai a.c., de la ora 10.30, are loc, în sala Virgil Madgearu, masa rotundă intitulată “Ion Răducanu – 135 de ani de la naștere”, din ciclul “Profesorii noștri”. Intâlnirea este organizată de Muzeul ASE, Facultatea de Economie Agroalimentară și a Mediului si de Facultatea de Management prin Departamentul de Filosofie si Știinte socioumane.
Vă așteptam! Afis eveniment.

Evaluarea cadrelor didactice de catre studenti se desfasoara astfel:

  • pentru disciplinele cu finalizare prin colocviu sau proba de verificare perioada de evaluare a CD este 6 mai – 19 mai 2019
  • pentru disciplinele cu finalizare prin examen perioada de evaluare a CD este 20 mai – 2 iunie 2019
    Accesati platforma aici

Daca vreti sa stiti cum sa aveti timp, cum sa il impartiti astfel incat sa aveti succes, va asteptam miercuri 27 martie, la ora 15.00 la sala 1516 pentru workshop-ul cu tema “Managementul timpului”.
Detalii…

Joi, 21 martie 2019, ora 9.00, sălile 1516, 1501, 1502 va avea loc interviul de selecţie a studenţilor care vor efectua stagiul de practică în cadrul proiectului „Stagii de practică pentru studenţi în economie şi administraţie publică ECOPRAC””, cod MySMIS 2014+ 107884, finanțat de AM POCU.

Invităm studenții la un eveniment dedicat exclusiv lor: ”Cum vom munci mâine? – Micul ghid de dezvoltare a abilităților pentru studenți” . Va vorbi frumos și captivant Diana Rosetka (Managing Partner – Equatorial). Când? Luni, 11 martie 2019, de la ora 17:00, în Aula Magna a Academiei de Studii Economice din București.

Vrei să-ți deschizi o afacere? Te ajutăm noi! Organizăm o sesiune specială de training – “Business Angel: opțiune, oportunitate, obligație”. Te vor motiva Cori Grămescu (fondator LadyFIT) și Dorin Boerescu (CEO – 2Performant), doi întreprinzători români de succes. Te așteptăm luni, 11 martie 2019, de la ora 16:00, în Aula Magna a Academiei de Studii Economice din București. Evenimentul in imagini.

Academia de Studii Economice din Bucureşti derulează în anul universitar 2018-2019 proiectul POCU „Stagii de practică pentru studenţi în economie şi administraţie publică ECOPRAC”, care are ca obiectiv principal creşterea numărului absolvenţilor de învăţământ terţiar economic şi administraţie publică, care îşi găsesc un loc de muncă urmare a accesului la stagii de practică.
Detalii…

Parteneriat Facultatea de Management-Universitatea Bedfordshire.
Detalii…

Evenimente

Încă o recunoaștere internațională a valorii științifice incontestabile a conferinței facultății noastre. Web of Science a indexat în Conference Citation Proceedings Index – Social Science and Humanities (ISI) și ediția din 2018 a volumului lucrărilor ”International Management Conference (IMC)”, la mai puțin un an de la organizarea sa. E al șaptelea an consecutiv în care se întâmplă acest lucru.Reiterăm invitația de a participa și în acest an, în perioada 31 octombrie – 1 noiembrie. Pentru informații suplimentare click aici

Studenţii beneficiari ai locurilor de tabără în cadrul Programului Național ”Tabere Studenţeşti” 2019. Detalii…

Și ediția din 2017 a volumului lucrărilor conferinței Facultății de Management, ”International Management Conference (IMC) – The Role of Management in the Economic Paradigm of the XXIst Century”, a fost indexată în această prestigioasă bază de date. E al șaselea an consecutiv în care se întâmplă acest lucru, deci o reconfirmare a valorii științifice incontestabile a IMC. Vă așteptăm să participați și în acest an, în perioada 31 octombrie-1 noiembrie 2019. Tema va fi ”Management Strategies for High Performance”. Pentru informații suplimentare click aici.

Facultatea de Management a fost vizitată de o delegație de cadre didactice de la ”Nagaoka University of Technology”, o prestigioasă universitate japoneză. Au fost discutate posibilitățile de colaborare și a fost realizat un fructuos schimb de bune practici. Evenimentul în imagini.

Facultatea de Management vă invită să participați marți, 21 mai 2019, de la ora 11:00, la Sala de conferințe Robert Schuman, la o nouă ediție a Formului Europa FM. Tema dezbaterii va fi ”Participarea la viața publică – Cât de mult contează implicarea fiecăruia dintre noi, dar mai ales în cazul tinerilor?”. Dezbaterea va fi moderată de jurnalistul Robert Tița și îi va avea ca invitați pe jurnalistul Vlad Petreanu și pe politologul Sorin Cucerai. La dezbatere vor participa cadre didactice ale Facultății de Management și reprezentanții studenților în structurile de conducere participative ale ASE. Mai multe detalii…

Academia de Studii Economice din București organizeaază, în perioada 11-15 martie 2019, în Aula Magna, Forumul pentru Dezvoltare Durabilă și Antreprenoriat – FSDE 2019. Va fi un bun prilej de conectare la realitățile lumii economice de astăzi și de dezbatere a provocărilor mediului actual de afaceri.
Detalii program

Facultatea Management organizează luni, 11 martie 2019, de la ora 15:00, în Aula Magna a Academiei de Studii Economice din București, dezbaterea cu tema ”Provocările antreprenoriatului în mediul de afaceri din România”. Invitatul principal va fi domnul Mihai Daraban, președintele Camerei de Comerț și Industrie a României.
Evenimentul in imagini.

Pe baza Protocolului de colaborare încheiat cu Academia de Studii Economice din București (ASE), în cursul anului 2019, Serviciul de Informaţii Externe organizează stagiul de practică în domeniul OSINT (Open Source Intelligence) destinat studenţilor aflaţi la sfârşitul primului an de masterat din facultățile ASE.
Detalii…

Obiectivul general al proiectului ȋl constituie prevenirea și remedierea fenomenului de abandon a studiilor universitare de la Facultatea Management.
Detalii…